Jeugd verslag

Wisselend resultaat  voor Argus jeugd

Argus 1  had deze week hun uitwedstrijd die het verste weg is deze competitie en speelden in Zoetermeer tegen Taverzo  1. De uitslag was 5-5. Maurice Storteboom won weer al zijn drie partijen, Gijs de Klerk en Martin Miedema waren ieder goed voor een wedstrijdpunt.

Argus 2 speelde uit in Amersfoort tegen  over het net 2. Dit was een lastige partij en werd nipt met 6-4 verloren. Tiemo Laban verloor zijn eerste partij in deze competitie, maar won er dus nog twee, Pien Kamps wist ook een te winnen en het dubbel was ook voor Argus.
.
Argus 3  speelde uit tegen Assen 2 en zij wonnen met 4-6. Roos Veen won al haar 3 partijen, Annelien Greydanus won er twee  en ook hier werd het dubbel gewonnen door het team van Argus.

Argus 4 speelde uit in Hoogeveen tegen Reflex 65 1 en kwamen hier met goede cijfers weer vandaan. Het werd 2-8 voor Argus 4.  Bas van der Graaf won al zijn drie partijen, Robin Schuur en Tim Harmsen wonnen er ieder twee. Ook hier werd het dubbel gewonnen.

Argus 5 speelde ook in Assen en wel tegen team 4.  Ook dit team wist de wedstrijd winnend af te sluiten en won met 4-6. Samuel Hanning won al zijn partijen. Lennie Tromp en Dani Rodriquez wisten allebei een partij te winnen en ook hier was het dubbel voor Argus.

In  de duo competitie werd ook gespeeld  Dit team kwam eerst in actie tegen Gttc en won met 0-5. De punten werden gescoord door: Dewin Hanning en Steyn Greydanus . Ieder dus twee en ook het dubbel werd gewonnen. Hierna  moest er ook nog gespeeld worden tegen Talo 1 en ook hier werd met 5-0 van gewonnen. Nu speelden Aafke Greydanus en Dewin Hanning.
Dit team staat met nog een speelronde te gaan bovenaan en lijkt hiermee kampioen in deze klasse te worden.