jeugdverslag

Argus 3 kampioen in de eerste klasse.

Argus 3 is zaterdag kampioen geworden in de eerste klasse. Hun tegenstander was Dokkum 2.  Het team wist te winnen met 2-8.  Dit bleek voldoende om al een ronde voor het einde kampioen te worden. De punten werden gemaakt  Justin van der Laan drie keer, Valentijn Versluis en Douwe Kruizenga ieder twee keer en ook het dubbel werd gewonnen. Roos Veen en Annelien Greydanus waren vrij dit weekend maar horen ook zeker bij dit kampioensteam!

Argus 1 moest wederom met een invaller op pad, dit maal mocht Liecke Greven haar kinsten laten zien in het Landelijk B gebeuren. Ze moesten tegen de  de hekkensluiter van dit moment: Olympia (E ) 1. Nadat ze nog met 1-4 voorstonden werd er uiteindelijk toch nog met 6-4 verloren. Martin Miedema won er twee, Gijs de klerk en Liecke Greven ieder een.

Argus 2 speelde  uit tegen de Treffers`70 2 en hadden een zeer lastige middag, ze verloren met 9-1. Alleen Tiemo  Laban wist nog een puntje af te snoepen van de treffers . Hierdoor  staat dit team nu 8 punten achter op de nummer 1 en zal het lastig/onmogelijk worden om dit nog in te halen.

Argus 4 had een vrij weekend en spelen volgende week hun laatste wedstrijd

Argus 5 speelde  uit tegen  Dttc `78 2 uit Appingedam. Dit team had ook een lastige middag, er werd verloren met 7-3. Samuel Hanning won er twee en Lennie Tromp wist er een te winnen.

Bij de duo competitie werd het eind toernooi gespeeld, een toernooi waar alle kinderen in grote poules tegen elkaar spelen op hun eigen niveau. Als eerste werden de kampioenen gehuldigd. Zo ook ons eerste Duo team: Aafke Greydanus, Steyn Greydanus en Dewin Hanning en Ruben Tammenga die kampioen werden in de  4de klasse.
Hierna had iedereen nog leuke wedstrijden in de poule